Arctorna

Arvonal arctorna

Természetes és tartós ránckezelés, vegyi anyagok nélkül - ezt nyújtja az Arcvonal arctorna, melynek megalkotója Bojtor Márta.
Ezzel a természetes, hatékony és tartós megoldással szeretnék segítséget nyújtani - nem csak! - nőtársaim számára, hogy megtartsák vagy visszanyerjék természetes önbizalmukat a szépség viszonylatában, hogy: az a tükör bizonyos kor után se legyen az ellenségünk!

 Számos megoldás létezik  a fiatalos külső megőrzésére, de nem mindegy, milyen áron!!

Akik idejüket, energiájukat nem sajnálva a természetes megoldás mellett döntenek, ajánlom Nekik az arctornát, arcfeltöltést SAJÁT IZOMMAL.
Az arctorna nem más, mint az arc izmainak karbantartása, rendszeres és kitartó munkával való edzése, erősítése, növelése a tréner irányítása mellett.

Ez nem egyszerű grimaszolás a tükör előtt, hanem szakszerűen felépített tréning. A kezdő csoportok havonta, rendszeresen indulnak, kis létszámmal (3-5 fő), ami heti 2 x 1 óra elfoglaltságot jelent. Ekkor tanulják meg azokat az alapokat, amelyekkel, mint haladók részt vehetnek a tréner által összeállított és levezényelt, 60 perces órákon. Az arctorna kitartást, szorgalmat igényel, de az eredmény már néhány hónap múlva, tartósan látható.

Eredmény:

  • teltebb ajkak
  • feszesebb arckontúr az állcsont vonalán
  • visszatornáztatott, természetesen ívelő szájzugok és szemöldök
  • izommal kitöltött ráncok az arc különböző részein (homlok, szemöldök között, szarkalábak, ajkak körül...)
  • eredményes tokafeszesítés
  • egészségesen telt arc és orcák
  • Újra van helye a szemhéjfestéknek a fürdőszobában!

☏ Időpontot foglalok!

 

 

 


Kerekes Anita - kozmetikus, gyógy masszőr, arctorna tréner, oktatóKerekes Anita
kozmetikus, gyógy masszőr, arctorna tréner, oktató

"Megmaradni a természetesség és az ember vonalán!"

anita